Zendingen & retourzendingen

Verzending van uw pakket

*Uitleg: “Voor 16:00 besteld, morgen gratis bezorgd (NL)”. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst, worden dezelfde werkdag nog afgeleverd aan PostNL. Vanaf dat moment doet PostNL er alles aan om het pakket zo snel mogelijk te leveren. 

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling geleverd en aflevering zonder handtekening. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Wij besteden bijzondere zorg aan breekbare voorwerpen in uw pakket.

– Vervoerder in Nederland en België : PostNL

– Track and Trace wordt automatisch verzonden naar de email waarop de bestelling is geplaatst.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzendkosten:

Al onze bestellingen worden gratis verzonden binnen Nederland en België.

Herroepingsrecht / Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Hiervoor download u het retourformulier, print deze uit en stopt deze in de retourdoos. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Wiesba
t.a.v. Retour
Nansenstraat 36
3902 KG Veenendaal

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, exclusief eventuele retourzending kosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd naar bovengenoemd adres.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Aanvullende voorwaarden

De bestelling moet indien mogelijk in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd worden. Producten mogen worden getest zoals ook in een fysieke winkel getest wordt. Voor eventuele schade of ongefrankeerde zendingen worden kosten in rekening gebracht. Mocht u na 10 dagen nog geen reactie van ons ontvangen hebben, neem dan contact met ons op. 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.